Gas en licht vergelijken Lageland Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik kom je weer tegen in de energienota. Hierom is het goed om te zien welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Lageland vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lageland [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Slochteren (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Lageland kan gemakkelijk bij één aanbieder. Middels onze tool tref je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek Vandebron overstappen).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, wind, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Lageland.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? In de volgende lijst bekijk je de huidige veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €95 en €160. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lageland vegelijken. Onderstaand zie je de nominale kosten voor enkele woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Lageland. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Slochteren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €120,25 €130,25 €140,5
Tussenwoning €107 €141 €153 €163,25
Hoekwoning €132,25 €152,25 €169,25 €176,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,25 €184,25 €193
Landhuis €179,25 €199,25 €212,75 €223,75
Standaard €123,5 €146 €161,5 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (als. Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Lageland? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “gebruik niet de standby modus ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat à la minute via onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er velerlei “groene” oplossingen die goedkoop verwarmen. Neem nou pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Buurmalsen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot à la minute de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van bronnen als windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar het klantcijfer en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Lageland.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Analyseer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lageland kan direct online. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je meer gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Uithuizen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Lageland? Dat kan door te investeren in verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Lageland vergelijken Snel online een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen