Gas en licht vergelijken Kreileroord Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energienota. Om die reden is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Kreileroord vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Dankzij de vergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kreileroord [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Hollands Kroon (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Kreileroord kan gemakkelijk bij één organisatie. Middels de gaslicht-vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk E.ON overstappen).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, zon, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Kreileroord.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent? In de volgende lijst tref jij de veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €80 tot €175. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Kreileroord vegelijken. Hierna tref je de modale gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Kreileroord. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €123,25 €131,75 €142,75
Tussenwoning €107,25 €139,75 €153,75 €164,75
Hoekwoning €129,5 €149,5 €168,5 €176,75
2 onder 1 kap €144,25 €167,75 €183,25 €193,25
Vrijstaand €179,5 €198,25 €212,5 €224,25
Standaard €122,75 €144,75 €161,25 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. In de regel is zo’n storing heel erg snel weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Kreileroord? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna detecteer je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “meer truien en dekens gebruiken ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Nefit, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit à la minute door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van meerdere milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Brunssum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan onmiddellijk de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal huishoudens willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Kreileroord.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kreileroord werkt probleemloos in een online omgeving. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn regelmatig gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Tuitjenhorn afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Kreileroord? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde installaties als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Kreileroord vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten