Gas en licht vergelijken Brunssum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energienota. Vandaar is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Brunssum vergelijken? Geef je woongegevens en ook verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Brunssum [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Brunssum (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Brunssum kan gelukkig wel bij één organisatie. Op basis van de energievergelijker zie je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Westland Infra).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen, grijs, wind, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Brunssum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna tref jij diverse vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €120 tot €215. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Brunssum vegelijken. Hierna vind je de nominale gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Brunssum. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Brunssum.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €121 €131,75 €142
Tussenwoning €107,75 €138,5 €155,25 €163,5
Hoekwoning €131,25 €152,25 €166,5 €179,5
2 onder 1 kap €145,75 €168,5 €182,75 €193,5
Bungalow €179 €199 €214,25 €223,25
Gemiddeld €123,5 €146,5 €158,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. Liander). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Brunssum? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Hierna ontdek je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “meer truien en dekens gebruiken ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij onmiddellijk via ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit allerlei groene oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Taarlo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan probleemloos de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de “duurzame energie” bron. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende klantervaring

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor lees je het cijfer en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Brunssum.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer eerst het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Brunssum is ogenblikkelijk via internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden op het moment dat je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Marsum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Brunssum gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Brunssum vergelijken Gemakkelijk een gas & licht contract aanvragen + afsluiten