Gas en licht vergelijken Taarlo Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Taarlo vergelijken? Voer je adres & geschatte verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Taarlo [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Tynaarlo (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Taarlo is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door middel van de gaslicht-vergelijker zie je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over gas van Vattenfall).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit NL, groen, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Taarlo.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? In de opsomming ontdek je een aantal veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €115 en €200. Nu de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Taarlo vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij de modale energiekosten voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Taarlo. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €123,25 €131,5 €140,5
Tussenwoning €107 €140 €153,5 €164,5
Hoekwoning €129,5 €149,75 €167 €177,25
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €183,25 €191,25
Villa €178,5 €197,25 €215,5 €221,75
Doorsnee €123 €147,5 €160,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n storing in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Taarlo? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna detecteer je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “wassen op 30 graden ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit à la minute aan de hand van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage vind je interessante groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Loozen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan probleemloos de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt nu de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan de optie “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van o.a. groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Een deel van de woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Daarvoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en recentelijke meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Taarlo.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Taarlo kan vlug door het internet. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn aanzienlijk goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Druten afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Taarlo? Doe dit door geld te steken in “groene” oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Taarlo vergelijken Moeiteloos een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten