Gas en licht vergelijken Koudekerk aan den Rijn Nu leveranciers vergelijken en bespaar €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energierekening. Hierom is het slim om te controleren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Koudekerk aan den Rijn vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in. Dankzij deze website kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Koudekerk aan den Rijn [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Alphen aan den Rijn (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Koudekerk aan den Rijn is gewoon mogelijk bij één leverancier. Via de gaslicht-vergelijker tref je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk Allure Energie overstappen).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, grijs, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Koudekerk aan den Rijn.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE? Hierna achterhaal jij een aantal veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €120 tot €210. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Koudekerk aan den Rijn vegelijken. Hieronder vind jij de doorsnee kosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Koudekerk aan den Rijn. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Alphen aan den Rijn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €122,25 €131,75 €143
Tussenwoning €108,5 €139,5 €153,5 €163
Hoekwoning €131 €151,25 €167,25 €178,25
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €181,5 €192,5
Landhuis €177,25 €199,5 €215 €224,25
Doorsnee €122,5 €146,75 €160,5 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n storing in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Koudekerk aan den Rijn? Of je nu klant bent bij Energieflex en/of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder ontdek je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Nefit, Vaillant, Atag of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je nu middels onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van veel verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtenet, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In ons land hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Bruchem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval vlug de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan het filter “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Een deel van de contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en heldere communicatie is noodzakelijk. Hiervoor kan je kijken naar het cijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Koudekerk aan den Rijn.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk daarom jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Koudekerk aan den Rijn gaat gemakkelijk via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn soms gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Toornwerd afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemers kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Koudekerk aan den Rijn gebeurt ook door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zo draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Koudekerk aan den Rijn vergelijken Simpel een gas en elektra contract afsluiten + aanvragen