Gas en licht vergelijken Toornwerd Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas zie je terug in jouw energienota. Daarom loont het om na te gaan welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Toornwerd vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Via de vergelijker kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Toornwerd [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Loppersum (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Toornwerd kan gelukkig wel bij één partij. Via deze website achterhaal jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over elektriciteit van Westland Infra).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Toornwerd.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is genoeg in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? Hieronder vind je diverse populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €95 tot €180. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Toornwerd vegelijken. In de tabel achterhaal je de nominale prijzen voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Toornwerd. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Loppersum.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €123,25 €130,5 €141,5
Tussenwoning €107,5 €139,5 €153,5 €163,5
Hoekwoning €131,5 €152,25 €166,75 €176,5
2 onder 1 kap €146 €169,25 €184 €193,25
Villa €179 €198,75 €214,25 €223,75
Gemiddeld €121,75 €144,75 €161 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Toornwerd? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je vlug middels onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er allerlei verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Markelo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval binnen no-time de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij (die werken in Groningen) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste beoordeling

Meer en meer huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Toornwerd.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check daarom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Toornwerd kan simpelweg via de pc. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Einighausen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Toornwerd gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Toornwerd vergelijken Probleemloos een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten