Gas en licht vergelijken Einighausen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Vandaar is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Einighausen vergelijken? Vul jouw locatie en ook energieverbruik in. Door middel van deze website kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Einighausen [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Sittard-Geleen (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Einighausen doen de meesten bij één partij. Geholpen door de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Enduris aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Einighausen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? In de kolommen hierna zie je diverse top pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per huishouden. De maandelijkse energienota varieert tussen €115 – €200. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Einighausen vegelijken. Hieronder achterhaal je mogelijke energiekosten voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Einighausen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122 €130,75 €142,25
Tussenwoning €107,5 €140 €153 €164,25
Hoekwoning €131,75 €151,25 €169,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €168 €181,25 €193
Villa €177,5 €198,75 €212,5 €224
Doorsnee €121,5 €146 €159,75 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Einighausen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor of UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand zie je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat probleemloos door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment kun jij gebruik maken van interessante duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. O.a. zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Waverveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan simpelweg de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder (actief in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Goede recensies

Steeds meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Einighausen.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer daarom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Einighausen kan zonder problemen in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen als je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Oldemarkt afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Einighausen? Doe dit door te gaan voor groene producten als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Einighausen vergelijken Moeiteloos een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen