Gas en licht vergelijken Klazienaveen Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas dat je verstookt zie je terug in de energienota. Hierdoor loont het om te bekijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Klazienaveen vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Aan de hand van onze tool kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Klazienaveen [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Emmen (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Klazienaveen doe je wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van deze website bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over DELTA oversluiten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, wind, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Klazienaveen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? Hieronder tref je actuele veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen aanmerkelijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €95 – €160. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Klazienaveen vegelijken. In de tabel detecteer je de gemiddelde kosten voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Klazienaveen. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Emmen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €121 €132,5 €141
Tussenwoning €107 €139,75 €153,25 €164,25
Hoekwoning €132,25 €150 €166,5 €178
2 onder 1 kap €146 €170,25 €181,25 €191,5
Vrijstaand €177,25 €200,5 €215,5 €224,5
Gemiddeld €124,25 €144,5 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is een stroomprobleem in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Klazienaveen? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en/of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je à la minute middels ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van aantrekkelijke milieuvriendelijke systemen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Botlek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval nu de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van 0windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Meer en meer Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen kijk je naar de totale beoordeling en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Klazienaveen.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer altijd de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Klazienaveen kan vandaag nog online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Termunten afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Klazienaveen is ook mogelijk door te investeren in duurzame installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Klazienaveen vergelijken Simpel een gas en stroom contract aanvragen en afsluiten