Gas en licht vergelijken Kerkrade Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het verstookte gas zie je terug in de energiekosten. Om die reden is het goed om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Kerkrade vergelijken? Vul jouw locatie en ook energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kerkrade [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Kerkrade (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Kerkrade doe je wel bij één partij. Op basis van onze tool tref je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Stedin kosten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Kerkrade.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is voldoende in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met NLE, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst vind jij onze top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen flink per woning. De maandelijkse energienota schommelt tussen €115 en €165. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Kerkrade vegelijken. In de tabel achterhaal je de modale prijzen voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Kerkrade. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Kerkrade.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121 €133 €143,5
Tussenwoning €106,75 €139,25 €153 €164
Hoekwoning €131,25 €150,25 €169 €179
2 onder 1 kap €147,25 €169,75 €181,5 €191,75
Landhuis €177,5 €198 €214,5 €221,75
Doorsnee €124 €144,5 €159,5 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Kerkrade? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “gebruik alleen A++ producten ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij snel middels onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Borger vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval moeiteloos de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Daarvoor check je het cijfer en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Kerkrade.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kerkrade kan simpelweg via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De energiekosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig scherper dan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Ter Aar afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Kerkrade? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde systemen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Kerkrade vergelijken A la minute een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen