Gas en licht vergelijken Kerkenveld Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Kerkenveld vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Door middel van deze website kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kerkenveld [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie De Wolden (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Kerkenveld doe je wel bij één aanbieder. Dankzij de energievergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over Enexis kosten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Kerkenveld.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? Onderstaand bekijk jij onze meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €100 en €190. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Kerkenveld vegelijken. In het schema hieronder zie je de modale prijzen voor populaire type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Kerkenveld. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio De Wolden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,5 €131,5 €140,5
Tussenwoning €108 €139,75 €154,25 €163
Hoekwoning €132,5 €151,25 €168 €179
2 onder 1 kap €144,5 €167,5 €184 €192,25
Bungalow €178,75 €198 €212,75 €221,25
Modaal €123,25 €146,25 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Normaliter is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Kerkenveld? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten verminderen is te doen op diverse manieren. Bijgaand achterhaal je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Zoals “apparaten uitschakelen ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of koop een HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Vaillant of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat eenvoudig via ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag bestaan er meerdere duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Borculo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies dan direct de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij stroom en gascontracten met o.a. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Meer en meer woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het cijfer en nieuwe reviews van afnemers voor energiebedrijven Kerkenveld.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kerkenveld werkt moeiteloos online. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan flink oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Ten Post afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemingen willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Kerkenveld gebeurt ook door te investeren in groene installaties zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Kerkenveld vergelijken Snel online een elektra & gas abonnement aanvragen + afsluiten