Gas en licht vergelijken Kats Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Daarom is het goed om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Kats vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. D.m.v. de vergelijker kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kats [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Noord-Beveland (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Kats kan gemakkelijk bij één partij. Middels de energievergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vattenfall kosten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Kats.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio? Hieronder vind jij de scherpe energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen nogal per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €115 en €175. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Kats vegelijken. Hieronder bekijk je geschatte energiekosten voor diverse soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Kats. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Noord-Beveland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €123,25 €131,75 €142,5
Tussenwoning €106,75 €139,75 €155,5 €162,75
Hoekwoning €131,75 €151 €166,25 €179,25
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €182 €192
Landhuis €176,5 €199 €215 €223
Gemiddeld €121,25 €144,5 €161,25 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Vaak zijn stroomproblemen binnen een paar minuten beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Kats? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina bekijk je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Rolluiken gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit zonder problemen d.m.v. onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig vind je velerlei milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Boelenslaan vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan eenvoudig de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald à la minute de goedkoopste aanbieder (die werken in Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan het filter “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Hoogste beoordeling

Veel consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om hier achter te komen kan je kijken naar het klantcijfer en recente comments van klanten voor energiebedrijven Kats.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer om die reden de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kats kan moeiteloos online. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in t Harde afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Kats is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Kats vergelijken Vandaag nog een licht & gas contract afsluiten en aanvragen