Gas en licht vergelijken Boelenslaan Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Boelenslaan vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. Op basis van de vergelijker kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Boelenslaan [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Achtkarspelen (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Boelenslaan kan gelukkig wel bij één organisatie. Middels deze website ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Start direct met de stappen hieronder (of check actie Eneco).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen, wind, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Boelenslaan.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is gepast bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder vind jij de veel bestelde pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €85 tot €215. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Boelenslaan vegelijken. Hieronder detecteer je de gemiddelde prijzen voor populaire woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Boelenslaan. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Achtkarspelen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €122,25 €130,5 €142
Tussenwoning €106,25 €140,25 €154,75 €165,5
Hoekwoning €131,25 €150,75 €169,5 €179,5
2 onder 1 kap €146 €169,75 €183 €192,5
Vrijstaand €178,75 €198,5 €214,75 €223
Modaal €122,5 €146,25 €160,5 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Vaak zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Boelenslaan? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand achterhaal jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “een programmeerbare thermostaat ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Nefit of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je eenvoudig aan de hand van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van verschillende verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Denk aan warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Spijkerboor vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval direct de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Meer en meer huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor check je het klantcijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Boelenslaan.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Boelenslaan kan moeiteloos via internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn regelmatig betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik mag je aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Loo afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke klanten gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Boelenslaan is ook mogelijk door te gaan voor groene systemen als infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Boelenslaan vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen