Gas en licht vergelijken Jutrijp Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energierekening. Hierdoor loont het om te checken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Jutrijp vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jutrijp [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de regio Súdwest-Fryslân (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Jutrijp doen de meesten bij één aanbieder. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl vind je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over DELTA kosten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Jutrijp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? Onderstaand detecteer je actuele veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €85 tot €205. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Jutrijp vegelijken. Hieronder zie je de gemiddelde kosten voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Jutrijp. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €123,5 €130,75 €141,75
Tussenwoning €106,25 €141,25 €153 €164,75
Hoekwoning €130,5 €149,75 €167,5 €179,5
2 onder 1 kap €146 €169,25 €183,25 €191,5
Vrijstaand €178,25 €200,5 €213 €224,5
Doorsnee €123,75 €146,75 €160,75 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Jutrijp? Of je nu klant bent bij Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “let op het energielabel ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat moeiteloos door gebruik van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment vind je interessante milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Blauwestad vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet nu de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste waardering

Steeds meer huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor check je de gemiddelde cijfers en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Jutrijp.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Controleer hierom de einddatum van je contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jutrijp kan snel in een online omgeving. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Strijen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Jutrijp? Doe dit door te investeren in groene producten zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Jutrijp vergelijken Vandaag nog een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen