Gas en licht vergelijken Jonkersvaart Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energienota. Hierom is het geen gek idee om na te gaan welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Jonkersvaart vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jonkersvaart [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Marum (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Jonkersvaart kan gemakkelijk bij één maatschappij. D.m.v. deze website bekijk jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Cogas tarieven april 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Jonkersvaart.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? In de kolommen hierna achterhaal jij diverse veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €115 – €180. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Jonkersvaart vegelijken. In de tabel achterhaal jij geschatte kosten voor verschillende soorten woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Jonkersvaart. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Marum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122,5 €133 €141,25
Tussenwoning €107 €138,5 €154,75 €162,25
Hoekwoning €130,75 €150,25 €167,5 €179,25
2 onder 1 kap €146 €169,75 €182,75 €192,25
Villa €178 €198 €212,25 €222,5
Gemiddeld €123,25 €145 €159,25 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Jonkersvaart? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina tref je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “haal opladers uit het stopcontact ” en “Kies voor een hotfill-wasmachine.” Of koop een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Ga voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je à la minute aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit velerlei groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Bilthoven vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval vandaag nog de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste waardering

Sommige consumenten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je het cijfer en recentelijke reviews van klanten voor energiebedrijven Jonkersvaart.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Check altijd het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jonkersvaart kan vlug via de pc. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan flink oplopen zodra je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Stolwijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Jonkersvaart gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Jonkersvaart vergelijken Moeiteloos een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen