Gas en licht vergelijken Jisp Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Jisp vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruiksgegevens in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jisp [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Wormerland (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Jisp doe je wel bij één aanbieder. Door middel van onze tool ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het 7-stappen model (of bezoek Westland Infra tarieven maart 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen uit NL, wind, groen, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Jisp.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit volstaat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE? In de volgende lijst tref jij actuele veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €95 tot €170. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Jisp vegelijken. In onderstaand schema tref jij de gemiddelde energiekosten voor diverse soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Jisp. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Wormerland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122 €130,25 €142,25
Tussenwoning €108,5 €138,25 €154,25 €164,75
Hoekwoning €132,5 €152 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €183,75 €193,25
Vrijstaand €179 €199,5 €215 €223,25
Standaard €123 €145,75 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijv. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Jisp? Dit is niet afhankelijk van Fenor of NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “apparaten uitschakelen ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat snel door het toepassen van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment zijn er meerdere milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Op dit moment hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Biest-Houtakker vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan meteen de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt probleemloos de goedkoopste leverancier (die werken in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en recente recensies van afnemers voor energiebedrijven Jisp.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check altijd jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jisp gaat eenvoudig via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Stiens afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Jisp? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Jisp vergelijken Simpel een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten