Gas en licht vergelijken Jislum Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Jislum vergelijken? Vul jouw locatie en ook verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de energievergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jislum [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Ferwerderadiel (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Jislum doe je wel bij één organisatie. D.m.v. de gaslicht-vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Enduris tarieven april 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, groen uit NL, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Jislum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Essent, Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio? Hieronder tref je actuele kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €75 en €215. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Jislum vegelijken. Hierna zie je de nominale prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Jislum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123 €132,25 €142,75
Tussenwoning €108,25 €140,75 €153,25 €162,5
Hoekwoning €130 €152 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €183,75 €193
Landhuis €178 €199,5 €215,25 €221,75
Modaal €122,25 €146,25 €161 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Jislum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina bekijk jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “neem een waterbespaarder ” en “De verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.” Of koop een HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Nefit of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je vlug via onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit aantrekkelijke duurzame systemen die op lage kosten draaien. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Biervliet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan eenvoudig de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste aanbieder (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Meer en meer woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de gemiddelde cijfers en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Jislum.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer altijd de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jislum is probleemloos door het internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen als je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Steyl afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemingen willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Jislum is ook mogelijk door te investeren in duurzame oplossingen zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Jislum vergelijken Eenvoudig een elektra & gas contract aanvragen en afsluiten