Gas en licht vergelijken Jabeek Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas drukt zwaar op jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Jabeek vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jabeek [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Onderbanken (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Jabeek doen de meesten bij één partij. Op basis van de gaslicht-vergelijker bekijk je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Vandebron tarieven juni 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen, zon, wind, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Jabeek.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Essent of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst achterhaal jij een aantal veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen wel per gezin. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €100 en €215. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Jabeek vegelijken. Hieronder detecteer je de nominale kosten voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Jabeek. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Onderbanken.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €123,25 €130,5 €142,75
Tussenwoning €108,75 €141,25 €154,5 €162,75
Hoekwoning €131 €150,75 €168,25 €179
2 onder 1 kap €144,75 €170,5 €183,75 €193,75
Landhuis €177,5 €197,25 €213,5 €224
Standaard €122,5 €145 €161,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel komt dit door de netbeheerder (bijv. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Jabeek? Dit is niet afhankelijk van Fenor of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Zoals “meer truien en dekens gebruiken ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Intergas, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat snel met ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment zijn er diverse verantwoorde installaties die veel minder stroom gebruiken. Onder andere warmtenet, zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Beusichem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van o.a. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende reviews

Meer en meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor check je het klantcijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Jabeek.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jabeek kan binnen no-time door het internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen groter worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Stein afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Jabeek? Doe dit door te kiezen voor groene producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zo draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Jabeek vergelijken Probleemloos een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen