Gas en licht vergelijken IJsselstein Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het verstandig om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in IJsselstein vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in IJsselstein [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de regio IJsselstein (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in IJsselstein doen de meesten bij één partij. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl ontdek je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Innova Energie tarieven maart 2023).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in IJsselstein.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is voldoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? In de opsomming zie je diverse meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanmerkelijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €85 – €175. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen IJsselstein vegelijken. Via de volgende tabel tref jij geschatte kosten voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in IJsselstein. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio IJsselstein.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,75 €131 €142,75
Tussenwoning €109 €139,25 €154,75 €164,25
Hoekwoning €129,5 €151,25 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €146,75 €167,75 €181,25 €194,5
Vrijstaand €178,75 €199,75 €214 €221,75
Standaard €122,5 €147,5 €161 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Stedin). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring in no-time opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in IJsselstein? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond of HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je binnen no-time door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van verschillende “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijv. warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Bergschenhoek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Steeds meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven IJsselstein.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in IJsselstein is snel door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Stavenisse afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemingen hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in IJsselstein? Dat kan door een belang te nemen in groene energiebronnen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten IJsselstein vergelijken Snel online een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten