Gas en licht vergelijken IJsselmuiden Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas dat je verstookt heeft veel invloed op je energierekening. Hierdoor is het goed om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in IJsselmuiden vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Met behulp van de vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in IJsselmuiden [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Kampen (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in IJsselmuiden kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de vergelijker achterhaal je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk HVC tarieven maart 2023).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in IJsselmuiden.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Vattenfall of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? In de opsomming detecteer je de huidige populaire pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren wel per huis. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €80 tot €170. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen IJsselmuiden vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de modale tarieven voor diverse type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in IJsselmuiden. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Kampen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,75 €131 €140,5
Tussenwoning €107,25 €140,5 €153 €162,75
Hoekwoning €132,5 €151,25 €169 €179,25
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €183 €192,5
Landhuis €179,25 €198,25 €213 €221,75
Modaal €124 €145,25 €159,5 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Normaal zijn stroomproblemen heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in IJsselmuiden? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website tref jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “korter douchen ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, AWB, Vaillant, Remeha of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit eenvoudig met onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Heden ten dage zijn er meerdere verantwoorde oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Berghem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval direct de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bronnen zoals groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Sommige Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven IJsselmuiden.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer dus het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in IJsselmuiden kan vandaag nog online. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan groter worden als je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Startenhuizen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in IJsselmuiden gebeurt ook door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen zoals zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten IJsselmuiden vergelijken Eenvoudig een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten