Gas en licht vergelijken Hunsel Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Hunsel vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook energieverbruik in. D.m.v. onze tool kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hunsel [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Leudal (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Hunsel kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de energievergelijker tref jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Clean Energy tarieven maart 2023).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (zon, wind, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hunsel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Essent, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice of Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder vind je actuele vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €100 en €155. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hunsel vegelijken. Via de volgende tabel tref je de nominale gas-licht kosten voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Hunsel. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Leudal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €120,25 €131,75 €142,75
Tussenwoning €108 €141 €154,75 €163,5
Hoekwoning €130,5 €152 €168,25 €178,5
2 onder 1 kap €146 €167,25 €181,5 €194,25
Bungalow €178 €199,25 €214 €223,5
Standaard €123 €144,75 €159 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Hunsel? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand bekijk je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Zoals “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Atag of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij binnen no-time d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik vind je veel groene systemen die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Bentelo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval probleemloos de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste waardering

Enkele mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kijk je naar het cijfer en actuele recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hunsel.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Check om die reden jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hunsel is vandaag nog via internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Sprang-Capelle afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hunsel is ook mogelijk door geld te steken in “groene” systemen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Hunsel vergelijken Eenvoudig een gas en elektra abonnement afsluiten & aanvragen