Gas en licht vergelijken Hulsberg Vergelijk alle leveranciers en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het verstookte gas kom je weer tegen in de energiekosten. Om die reden is het verstandig om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Hulsberg vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Op basis van deze website kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hulsberg [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de belangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Nuth (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Hulsberg doe je wel bij één leverancier. D.m.v. deze website tref je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over RENDO Netwerken prijzen).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, grijs, wind, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hulsberg.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Eneco, Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Onderstaand tref je de meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €80 en €185. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Hulsberg vegelijken. Onderstaand vind jij de nominale prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Hulsberg. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Nuth.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €123,5 €132 €143,5
Tussenwoning €107,5 €138,25 €154,5 €163,5
Hoekwoning €130,25 €150,75 €167,75 €178
2 onder 1 kap €147,5 €169,25 €182,75 €193,25
Bungalow €177,5 €200,5 €212,25 €221,75
Gemiddeld €121,5 €147,25 €158,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (als. Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hulsberg? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna achterhaal jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “wassen op 30 graden ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, AWB, Intergas, Atag of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Kies voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat eenvoudig middels onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op dit moment bestaan er diverse “groene” producten die op lage kosten draaien. Neem nou warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Nederland zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Beneden-Leeuwen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval vlug de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Opvallend veel huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en actuele meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Hulsberg.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hulsberg kan vlug online. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak lager dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Spaubeek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hulsberg is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” energiebronnen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Hulsberg vergelijken Gemakkelijk een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten