Gas en licht vergelijken Houtigehage Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energienota. Daarom is het slim om te achterhalen welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Houtigehage vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. Op basis van deze website kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Houtigehage [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Smallingerland (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Houtigehage doen de meesten bij één bedrijf. D.m.v. de energievergelijker achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Vandebron prijzen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU, wind, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Houtigehage.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent? Hieronder tref je diverse populaire pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanzienlijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €85 – €155. Nu de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Houtigehage vegelijken. Hieronder detecteer je geschatte prijzen voor populaire woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Houtigehage. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Smallingerland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122 €132,75 €143,5
Tussenwoning €109 €139,25 €155 €164,75
Hoekwoning €131,5 €150,25 €166,25 €178,5
2 onder 1 kap €145,75 €169,25 €183,25 €194
Vrijstaand €179,25 €197,5 €215,25 €224,5
Modaal €122 €146,25 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Houtigehage? Dit is niet afhankelijk van Essent en Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat moeiteloos met onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik vind je verschillende duurzame installaties die op lage kosten draaien. Onder andere zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Beilen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Enkele huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Houtigehage.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Check altijd jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Houtigehage werkt meteen door het internet. Je vindt veel B2B contracten. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Son en Breugel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Houtigehage gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Houtigehage vergelijken Zonder moeite een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen