Gas en licht vergelijken Horst Snel leveranciers vergelijken en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Horst vergelijken? Voer je adres en energieverbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Horst [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Horst aan de Maas (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Horst kan gemakkelijk bij één maatschappij. D.m.v. de vergelijker vind jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Qwint prijzen).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, wind, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Horst.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? In de volgende lijst achterhaal jij de kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €95 en €190. Snel de gas licht kosten berekenen? Dit kan met de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Horst vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij aannemelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Horst. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122 €130,25 €140,5
Tussenwoning €108,25 €141 €153 €163,5
Hoekwoning €130,25 €149,25 €169,25 €179
2 onder 1 kap €145 €169 €183 €193,25
Villa €177,5 €200,25 €214,75 €223,75
Standaard €122,75 €145 €161 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Horst? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex of NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “wassen op 30 graden ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat nu met onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage is er keuzen uit aantrekkelijke verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtenet, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Beets vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval probleemloos de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald direct de goedkoopste aanbieder (uit Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van onder andere zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Goede recensies

Een deel van de huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het cijfer en recente beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Horst.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer als eerste het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Horst gaat meteen via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Sommelsdijk afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Horst kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Horst vergelijken Nu een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten