Gas en licht vergelijken Hooghalen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom is het goed om te vergelijken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Hooghalen vergelijken? Voer je adres en verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je als consument onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hooghalen [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier in de regio Midden-Drenthe (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Hooghalen kan gemakkelijk bij één organisatie. Via onze tool vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Greenchoice prijzen).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hooghalen.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent? In de opsomming tref jij de huidige veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €110 en €250. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hooghalen vegelijken. In de tabel vind je de nominale energiekosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Hooghalen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €122,25 €131,25 €141,75
Tussenwoning €106,5 €141 €152,5 €165,25
Hoekwoning €131 €152 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,25 €183,25 €193,75
Landhuis €178,75 €199,75 €212,25 €221,25
Gemiddeld €123,25 €145 €160 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n storing in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hooghalen? Of je nu klant bent bij Greenchoice en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna achterhaal je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit eenvoudig via ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik bestaan er veel duurzame producten die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Bears vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan moeiteloos de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Steeds meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en transparantie is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het cijfer en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hooghalen.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer dus het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hooghalen gaat gemakkelijk online. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn vaak scherper dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een deel van het privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Sluiskil afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Hooghalen gebeurt ook door te kiezen voor “groene” systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Hooghalen vergelijken Moeiteloos een licht & gas contract aanvragen + afsluiten