Gas en licht vergelijken Holtum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Holtum vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Via de vergelijker kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Holtum [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Sittard-Geleen (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Holtum doen de meesten bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Enduris vergelijken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Holtum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is voldoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de opsomming achterhaal jij diverse scherpe energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren enorm per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €100 en €190. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Holtum vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de nominale energiekosten voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Holtum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €122,5 €133 €141
Tussenwoning €108,5 €140,75 €154,25 €163
Hoekwoning €131,75 €152,25 €167,75 €177
2 onder 1 kap €146,5 €167,5 €183,5 €193,25
Bungalow €178,75 €198,25 €214,25 €223,5
Standaard €123,25 €147 €158,75 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Holtum? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en/of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina achterhaal jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Dekens op de bank leggen.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat eenvoudig via onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante milieuvriendelijke energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Balinge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval snel de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met o.a. zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Sommige consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen kijk je naar het eindcijfer en betrouwbare beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Holtum.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Holtum gaat à la minute in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Sint-Maartensdijk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Holtum is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Holtum vergelijken Eenvoudig een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen