Gas en licht vergelijken Holthone Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energienota. Om die reden is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Holthone vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in. Aan de hand van de vergelijker kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Holthone [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier werkzaam rondom Hardenberg (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Holthone is gewoon mogelijk bij één aanbieder. D.m.v. de gaslicht-vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Stedin vergelijken).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit EU, groen uit NL, zon, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Holthone.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? In de kolommen hierna achterhaal jij onze populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanzienlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €110 – €240. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Holthone vegelijken. Hierna bekijk je de gemiddelde prijzen voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Holthone. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Hardenberg.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €122 €133,25 €140,5
Tussenwoning €107,5 €139,75 €154,75 €162,25
Hoekwoning €131 €151,75 €167,5 €176,25
2 onder 1 kap €144,25 €169 €182 €194,5
Villa €179,25 €197,5 €214,25 €222,5
Modaal €123,75 €144,5 €159 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel komt dit door de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een stroomprobleem in no-time weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Holthone? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna tref jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, Intergas of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij nu door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit allerlei milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Balgoij vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval gemakkelijk de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Sommige consumenten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Holthone.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Holthone werkt direct online. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn altijd scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan sterk oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Sint-Annaland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Holthone? Doe dit door een belang te nemen in duurzame systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Holthone vergelijken Vandaag nog een elektra & gas abonnement aanvragen & afsluiten