Gas en licht vergelijken Holthees Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het slim om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Holthees vergelijken? Voer je adres en energieverbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij nu de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Holthees [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Boxmeer (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Holthees doe je wel bij één bedrijf. Via de energievergelijker vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Liander vergelijken).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL, groen, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Holthees.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind jij actuele scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen enorm per gezin. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €85 – €195. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Holthees vegelijken. Hierna detecteer je de nominale energiekosten voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Holthees. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Boxmeer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,75 €132,25 €141,75
Tussenwoning €107 €138,25 €155,5 €164,25
Hoekwoning €130,75 €152 €169 €178,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €181,5 €191,25
Vrijstaand €178 €198 €215,25 €221,25
Doorsnee €121,5 €144,5 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Doorgaans zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Holthees? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl en HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder tref je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “wassen op 30 graden ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of neem een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij à la minute door middel van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van verschillende milieuvriendelijke oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Bakhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval gemakkelijk de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt moeiteloos de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Holthees.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Holthees werkt meteen online. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Sint Pancras afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Holthees kan natuurlijk door te beleggen in groene systemen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Holthees vergelijken Vandaag nog een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen