Gas en licht vergelijken Hollum Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Hollum vergelijken? Voer je adres en ook verbruiksgegevens in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hollum [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Ameland (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Hollum doe je wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van deze website achterhaal jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek UnitedConsumers vergelijken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, zon, groen uit NL, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hollum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie? In de opsomming vind jij de huidige veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €115 tot €185. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hollum vegelijken. Hierna achterhaal jij de modale tarieven voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Hollum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Ameland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €123,5 €133 €140,25
Tussenwoning €108,25 €141,25 €154,5 €165
Hoekwoning €132,25 €151,5 €168,5 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €184,5 €193,5
Bungalow €176,5 €197,25 €215 €222
Standaard €123,75 €144,5 €161,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hollum? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand zie je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Atag, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat vandaag nog via ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van aantrekkelijke “groene” producten die op lage kosten draaien. Denk aan biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Baexem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan vlug de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Sommige huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recente comments van klanten voor energiebedrijven Hollum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Analyseer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hollum gaat eenvoudig online. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden zodra je meer gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Sint Maartensvlotbrug afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Hollum gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Hollum vergelijken Zonder moeite een gas en elektra abonnement aanvragen & afsluiten