Gas en licht vergelijken Baexem Direct leveranciers vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas drukt zwaar op jouw energienota. Vandaar is het goed om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Baexem vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Baexem [Update september 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de provincie Leudal (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Baexem kan gelukkig wel bij één organisatie. D.m.v. de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek opzeggen Greenchoice).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, wind, grijs, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Baexem.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is toereikend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten september 2023

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? Hieronder vind je de huidige populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanzienlijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 tot €230. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit met de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Baexem vegelijken. Onderstaand bekijk jij aannemelijke gas-licht kosten voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Baexem. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Leudal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122 €132,5 €141,5
Tussenwoning €107,75 €138,75 €153,75 €165,25
Hoekwoning €131 €152,25 €169 €179,5
2 onder 1 kap €147 €170,25 €184,5 €193,5
Bungalow €178,25 €198,25 €213,25 €221,5
Gemiddeld €122,25 €147 €161 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n storing binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Baexem? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en/of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij direct op basis van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van meerdere duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Schelluinen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan moeiteloos de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de “duurzame energie” optie. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Enkele contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kijk je naar het eindcijfer en actuele comments van afnemers voor energiebedrijven Baexem.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Analyseer om die reden de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Baexem kan à la minute via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Kronenberg afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Baexem? Doe dit door te investeren in duurzame energiebronnen als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Baexem vergelijken A la minute een licht & gas abonnement aanvragen + afsluiten