Gas en licht vergelijken Hindeloopen Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het verstookte gas zie je terug in de energiekosten. Vandaar is het slim om te zien welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Hindeloopen vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. Via onze tool kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hindeloopen [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Súdwest-Fryslân (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Hindeloopen is gewoon mogelijk bij één organisatie. Op basis van deze website achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Fenor vergelijken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, zon, groen uit NL, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hindeloopen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de opsomming vind jij een aantal veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren flink per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €80 tot €190. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hindeloopen vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij geschatte tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hindeloopen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,25 €130,75 €142,5
Tussenwoning €106,25 €139,75 €153 €164
Hoekwoning €131,75 €151 €167,5 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €169,75 €183,5 €191,25
Vrijstaand €179 €199,5 €213,25 €221,75
Gemiddeld €122,25 €145,25 €159,75 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Normaal is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hindeloopen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en/of Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand ontdek je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Remeha, Vaillant, Intergas of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij meteen op basis van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage vind je interessante verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Azewijn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan à la minute de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van 0zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste beoordeling

Steeds meer huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hindeloopen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hindeloopen gaat probleemloos online. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn soms lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Silvolde afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hindeloopen is ook mogelijk door te gaan voor “groene” installaties zoals o.a. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Hindeloopen vergelijken Snel een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen