Gas en licht vergelijken Silvolde Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Silvolde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Silvolde [Update december 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Oude IJsselstreek (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Silvolde kan gelukkig wel bij één bedrijf. Op basis van deze website vind je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over contract Eneco).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, zon, co2 gecompenseerd, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Silvolde.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Weet je alles al van Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco, Essent of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie? Hierna vind jij de huidige populaire energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen behoorlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 tot €215. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Silvolde vegelijken. In de tabel ontdek je de gemiddelde prijzen voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Silvolde. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oude IJsselstreek.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,75 €131,25 €142
Tussenwoning €108 €139,25 €152,5 €162,25
Hoekwoning €129,75 €150 €167,5 €176,5
2 onder 1 kap €144,75 €168,25 €184,25 €193,5
Landhuis €178 €198,25 €215,5 €222
Gemiddeld €122 €145,75 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In de regel zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Silvolde? Dit is niet afhankelijk van Engie of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder tref je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit nu door het toepassen van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kan je profiteren van meerdere “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Kortehemmen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval moeiteloos de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij doorzoekt moeiteloos de goedkoopste leverancier (die levert in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede reviews

Veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Silvolde.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Silvolde werkt moeiteloos in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen als je meer gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Dalerveen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Silvolde? Dat kan door te kiezen voor “groene” installaties als infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Silvolde vergelijken Snel een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten