Gas en licht vergelijken Hegebeintum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Vandaar loont het om te analyseren welke energieaanbieder het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Hegebeintum vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hegebeintum [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Ferwerderadiel (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Hegebeintum kan gelukkig wel bij één partij. Middels de vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qurrent groene stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, groen, wind, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hegebeintum.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent? Onderstaand detecteer je actuele veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €95 – €190. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hegebeintum vegelijken. In het schema hieronder ontdek je mogelijke tarieven voor diverse soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hegebeintum. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122 €132 €140,5
Tussenwoning €107,25 €140,75 €155,25 €164,75
Hoekwoning €130 €149,75 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €181,75 €193,25
Villa €178,5 €198 €215 €221,25
Doorsnee €122,75 €146,25 €160 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Hegebeintum? Dit is niet afhankelijk van Eneco en Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website vind je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “led-lampen gebruiken ” en “Het dak isoleren.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij zonder problemen middels onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van veel “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. O.a. warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Alblasserdam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval moeiteloos de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert vlug de goedkoopste leverancier (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies daarvoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het eindcijfer en nieuwe meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hegebeintum.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hegebeintum gaat simpelweg in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Sambeek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hegebeintum? Dat kan door te investeren in groene installaties als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Hegebeintum vergelijken Makkelijk & snel een gas en stroom contract aanvragen & afsluiten