Gas en licht vergelijken Harfsen Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het slim om te zien welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Harfsen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Naderhand ontdek je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Harfsen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Lochem (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Harfsen kan gelukkig wel bij één maatschappij. Middels de vergelijker ontdek je de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Vattenfall stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Harfsen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent? Hierna ontdek je actuele vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €90 en €170. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Harfsen vegelijken. Onderstaand bekijk je de gemiddelde prijzen voor diverse woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Harfsen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Lochem.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121,5 €132,25 €140,25
Tussenwoning €107,5 €140,5 €153,75 €162,5
Hoekwoning €129,25 €151,5 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €145 €167,5 €181,5 €191,25
Bungalow €177,5 €199,75 €214 €223
Doorsnee €122,25 €145,75 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel komt dit door de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Harfsen? Of je nu klant bent bij Clean Energy en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “wassen op 30 graden ” en “Laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, AWB of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij zonder problemen door gebruik van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik zijn er allerlei verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Zwinderen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vandaag nog de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald vlug de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Een deel van de huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Om dit te weten te komen kijk je naar het eindcijfer en actuele beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Harfsen.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer daarom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Harfsen gaat zonder problemen via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. De compensatie kan groter worden als je meer gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Roermond afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Harfsen kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Harfsen vergelijken Simpel een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen