Gas en licht vergelijken Hantum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Hantum vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hantum [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Dongeradeel (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Hantum is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Middels de gaslicht-vergelijker tref je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de stappen hieronder (of check Essent stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (zon, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Hantum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? In de kolommen hierna achterhaal je diverse scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €95 tot €190. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Hantum vegelijken. Hieronder bekijk jij aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Hantum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,75 €131 €143
Tussenwoning €108,5 €141,25 €154 €164,25
Hoekwoning €129,75 €152,5 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €145,75 €170,5 €183 €193,25
Vrijstaand €176,75 €198,75 €212,25 €223,75
Doorsnee €121,5 €145,25 €159,25 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hantum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en/of Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna bekijk je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Stel je vriezer niet te koud af.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je eenvoudig op basis van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage zijn er aantrekkelijke duurzame systemen die goedkoop verwarmen. Bijv. zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Zwammerdam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan direct de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Hoogste waardering

Enkele huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Daarvoor lees je het cijfer en nieuwe comments van klanten voor energiebedrijven Hantum.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Check hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hantum kan moeiteloos via de pc. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan hoger worden op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Rijssen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hantum? Dat kan door te gaan voor verantwoorde energiebronnen als infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Hantum vergelijken Snel online een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen