Gas en licht vergelijken Haaften Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gasverbruik beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Haaften vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Via de energievergelijker kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haaften [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest fundamentele aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Neerijnen (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Haaften is gewoon mogelijk bij één leverancier. Dankzij de vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk UnitedConsumers gas).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Haaften.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Eneco, Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna vind je de huidige kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €85 – €165. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Haaften vegelijken. Hierna detecteer je de modale kosten voor diverse woningtypes en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Haaften. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Neerijnen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €120,75 €132 €143,25
Tussenwoning €106,25 €138,25 €152,5 €162,75
Hoekwoning €129,5 €150,75 €167 €176,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €182,25 €191,25
Villa €179 €199,75 €215,25 €221,25
Standaard €121,5 €147,25 €160,75 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Haaften? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten verminderen kan op verschillende manieren. Bijgaand vind jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “neem een waterbespaarder ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit snel door het toepassen van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is het beste? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Zuiddorpe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval vlug de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert gemakkelijk de goedkoopste maatschappij (uit Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste ratings

Enkele contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het eindcijfer en recentelijke reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Haaften.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haaften kan zonder problemen via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen zodra je veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Reuver afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Haaften? Dat kan door te kiezen voor groene installaties zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Haaften vergelijken Vandaag nog een elektra & gas contract afsluiten en aanvragen