Gas en licht vergelijken Reuver Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Hierom is het geen gek idee om te zien welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Reuver vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Middels de energievergelijker kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Reuver [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Beesel (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Reuver doe je wel bij één bedrijf. Op basis van de gaslicht-vergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over groene stroom Oxxio).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Reuver.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? In de volgende lijst zie je actuele populaire energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €110 tot €150. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Reuver vegelijken. Hierna bekijk jij de doorsnee energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Reuver. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Beesel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €123,25 €130,5 €142,25
Tussenwoning €109 €140 €153,5 €163
Hoekwoning €129,25 €151 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €144,25 €167,5 €182,25 €192,25
Bungalow €178,75 €198,5 €214,75 €222,75
Doorsnee €122,5 €146,5 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (als. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Reuver? Het maakt niet uit of je zit bij Essent en Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij à la minute met onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit meerdere duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Hoogezand vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan simpelweg de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste ratings

Meer en meer huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor check je het eindcijfer en betrouwbare reviews van klanten voor energiebedrijven Reuver.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Reuver kan à la minute door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn soms goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Biddinghuizen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Reuver gebeurt ook door te gaan voor duurzame systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Reuver vergelijken Vandaag nog een licht en gas contract aanvragen & afsluiten