Gas en licht vergelijken Guttecoven Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het verstookte gas kom je weer tegen in je energierekening. Hierom is het goed om na te gaan welke energieleverancier het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Guttecoven vergelijken? Vul jouw locatie + energieverbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Guttecoven [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Sittard-Geleen (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Guttecoven doe je wel bij één leverancier. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Pure Energie gas).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Guttecoven.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna zie je actuele populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen wel per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €90 – €220. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Guttecoven vegelijken. Hieronder bekijk je de gemiddelde prijzen voor verschillende woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Guttecoven. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121 €131,5 €143
Tussenwoning €108,5 €139,5 €153,5 €162,75
Hoekwoning €129,75 €152,5 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €168 €183,25 €192
Landhuis €178,25 €197,5 €213,25 €224,5
Doorsnee €122,25 €147,5 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Doorgaans is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Guttecoven? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website vind jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je moeiteloos door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik bestaan er aantrekkelijke milieuvriendelijke energiebronnen die op lage kosten draaien. O.a. biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Nederland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Zuid-Beijerland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan ogenblikkelijk de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Limburg) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Veel mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Guttecoven.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer altijd de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Guttecoven gaat eenvoudig online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De tarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Retranchement afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: ondernemingen gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Guttecoven is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Guttecoven vergelijken Simpel een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen