Gas en licht vergelijken Gulpen Nu leveranciers vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden is het slim om na te gaan welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Gulpen vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gulpen [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Gulpen-Wittem (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Gulpen is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Via onze tool achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Powerpeers gas).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, wind, groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Gulpen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is voldoende bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de opsomming tref jij de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €115 – €205. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Gulpen vegelijken. Via de volgende tabel zie je de modale prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Gulpen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122,75 €130,25 €140,5
Tussenwoning €107 €140 €152,5 €163,75
Hoekwoning €129,5 €151,75 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €170 €183,25 €193,75
Vrijstaand €177,25 €198,5 €213 €221,5
Doorsnee €123,25 €145,5 €159,25 €168,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Gulpen? Of je nu stroom afneemt bij Eneco en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit vandaag nog door het toepassen van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Tegenwoordig kan je profiteren van interessante duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Zoutkamp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan nu de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt zonder problemen de goedkoopste aanbieder (uit Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van 0windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende klantervaring

Sommige consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Gulpen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer dus de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gulpen kan snel door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk lager dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Ressen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemers zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Gulpen? Dat kan door te investeren in groene oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Gulpen vergelijken Eenvoudig een gas en licht abonnement afsluiten en aanvragen