Gas en licht vergelijken Zoutkamp Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Zoutkamp vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kun jij nu de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je vlug de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zoutkamp [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de regio De Marne (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Zoutkamp kan gelukkig wel bij één organisatie. Via gaslichtafsluiten.nl zie je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over beoordeling Energieflex).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, zon, groen uit NL, grijs, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Zoutkamp.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder tref je de veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €110 tot €225. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Zoutkamp vegelijken. Hierna zie je de gemiddelde energiekosten voor enkele woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Zoutkamp. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio De Marne.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €123 €131 €143
Tussenwoning €106,75 €139,75 €152,25 €163,5
Hoekwoning €130 €150,5 €167 €178
2 onder 1 kap €145 €167,25 €184,25 €192
Landhuis €178,25 €199 €213 €224,25
Doorsnee €121,5 €144,75 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n storing in enkele ogenblikken verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Zoutkamp? Of je nu klant bent bij Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “de verwarming omlaag doen ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit onmiddellijk door middel van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van velerlei “groene” producten die goedkoop verwarmen. Bijv. zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Peest vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vandaag nog de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot à la minute de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Opvallend veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Zoutkamp.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk als eerste de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zoutkamp werkt direct via internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Hoogenweg afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Zoutkamp? Dat kan door te investeren in duurzame oplossingen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zoutkamp vergelijken Direct een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten