Gas en licht vergelijken Garmerwolde Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas beïnvloedt de energienota. Om die reden is het slim om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Garmerwolde vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Dankzij onze tool kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Garmerwolde [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Ten Boer (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Garmerwolde is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Op basis van de gaslicht-vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over E.ON actie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Garmerwolde.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? Hierna detecteer je de populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energienota schommelt tussen €75 en €220. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Garmerwolde vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de gemiddelde energiekosten voor populaire type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Garmerwolde. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Ten Boer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €123,25 €130,75 €141,75
Tussenwoning €109,25 €138,5 €155,25 €162,25
Hoekwoning €131,25 €150 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €147,25 €170,5 €184,25 €191,25
Villa €177,25 €198,25 €213 €224,25
Doorsnee €122,75 €144,75 €159,5 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n storing in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Garmerwolde? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Kies voor een hotfill-wasmachine.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij ogenblikkelijk op basis van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik zijn er interessante verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Winschoten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan à la minute de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij bekijkt direct de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met onder andere zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Garmerwolde.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Analyseer daarom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Garmerwolde kan direct online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn een stuk lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Oudemolen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Garmerwolde? Doe dit door te investeren in verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Garmerwolde vergelijken Snel een licht en gas contract afsluiten + aanvragen