Gas en licht vergelijken Folsgare Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het goed om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Folsgare vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Folsgare [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Folsgare doe je wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl zie je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Volg de stappen hieronder (of check Vandebron welkomstkorting juli 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, groen, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Folsgare.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers? In de kolommen hierna vind je actuele vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen flink per gezin. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €105 en €215. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Folsgare vegelijken. Onderstaand bekijk jij aannemelijke prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Folsgare. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,25 €132,5 €142
Tussenwoning €109,25 €140,75 €154 €164,75
Hoekwoning €132,5 €151,75 €169,25 €179,25
2 onder 1 kap €146 €168,25 €183 €192,5
Landhuis €178,25 €200,25 €213,25 €223,5
Modaal €123,5 €146,75 €159 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Normaliter is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Folsgare? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl en NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij ogenblikkelijk op basis van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig zijn er meerdere “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Wijnandsrade vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval eenvoudig de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bronnen als zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Opvallend veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het eindcijfer en actuele comments van klanten voor energiebedrijven Folsgare.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer hierom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Folsgare is ogenblikkelijk in een online omgeving. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Oud Zuilen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Folsgare kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” oplossingen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Folsgare vergelijken Snel online een gas & licht contract aanvragen & afsluiten