Gas en licht vergelijken Fochteloo Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Fochteloo vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de vergelijker kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Fochteloo [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de regio Ooststellingwerf (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Fochteloo kan gelukkig wel bij één organisatie. Door middel van gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Qwint welkomstkorting juli 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Fochteloo.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij NLE, Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie of Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind jij de veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energierekening varieert tussen €105 tot €170. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Fochteloo vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Fochteloo. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €123,5 €131,5 €140,25
Tussenwoning €107 €138,75 €152,25 €163,75
Hoekwoning €129,25 €151,75 €169,25 €177,5
2 onder 1 kap €145 €169 €184,5 €191,5
Landhuis €178,25 €199,75 €215,25 €223,25
Modaal €123,75 €146,5 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Fochteloo? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina tref jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of neem een HR-ketel van Atag, Intergas, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij probleemloos door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van diverse groene oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Wijlre vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval eenvoudig de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij bekijkt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas licht contracten met bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Sommige contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Fochteloo.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk hierom jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Fochteloo is simpelweg online. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan hoger worden zodra je meer gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oud Gastel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Fochteloo is ook mogelijk door een belang te nemen in duurzame producten zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Fochteloo vergelijken Simpel een gas & licht contract aanvragen en afsluiten