Gas en licht vergelijken Fluitenberg Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Fluitenberg vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Fluitenberg [Update september 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Hoogeveen (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Fluitenberg kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van de vergelijker detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Qurrent welkomstkorting september 2023).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, zon, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Fluitenberg.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Ken jij Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? Onderstaand vind jij een aantal veel gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanzienlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €100 en €215. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Fluitenberg vegelijken. Hieronder detecteer je geschatte prijzen voor diverse woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Fluitenberg. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Hoogeveen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,25 €133 €143,5
Tussenwoning €107,75 €138,5 €152,75 €163,75
Hoekwoning €131,5 €150,75 €166,25 €178
2 onder 1 kap €147 €169,5 €184 €192,5
Villa €176,75 €200,25 €213 €222
Modaal €121,5 €145,75 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Meestal is zo’n storing in no-time gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Fluitenberg? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of neem een HR-ketel van Atag, Intergas, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit vandaag nog met ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage bestaan er veel groene oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Wijk en Aalburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met o.a. groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Daarvoor kijk je naar het eindcijfer en recente recensies van klanten voor energiebedrijven Fluitenberg.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Fluitenberg werkt nu online. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn altijd lager dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen groter worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oud Annerveen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Fluitenberg kan natuurlijk door te investeren in milieuvriendelijke producten zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Hierdoor draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Fluitenberg vergelijken Snel een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten