Gas en licht vergelijken Exloërveen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het verstookte gas zie je terug in je energierekening. Hierom is het slim om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Exloërveen vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Via onze tool kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Exloërveen [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf in de provincie Borger-Odoorn (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Exloërveen doen de meesten bij één aanbieder. Middels de energievergelijker achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Energieflex welkomstkorting juni 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Exloërveen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? In de volgende lijst achterhaal jij de huidige scherpe energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanzienlijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €95 tot €165. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Exloërveen vegelijken. Onderstaand detecteer je de doorsnee energiekosten voor populaire woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Exloërveen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,75 €130,75 €140,25
Tussenwoning €108,5 €138,25 €154,75 €162,5
Hoekwoning €132,5 €152,25 €169,25 €176,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €182,75 €192,25
Vrijstaand €178 €199,5 €212,75 €224,25
Standaard €123,5 €144,75 €160,25 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Exloërveen? Of je nu klant bent bij Essent en Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit ogenblikkelijk via onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van velerlei “groene” energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Wezep vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval probleemloos de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met o.a. groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Enkele huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Daarvoor check je het cijfer en betrouwbare beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Exloërveen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Exloërveen is moeiteloos online. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn een stuk lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Oppenhuizen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Exloërveen? Doe dit door te kiezen voor “groene” energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Exloërveen vergelijken Eenvoudig een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen