Gas en licht vergelijken Ekehaar Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat je verstookt beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Ekehaar vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ekehaar [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Aa en Hunze (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Ekehaar doen de meesten bij één aanbieder. Met behulp van de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Westland Infra aanbieding).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, groen uit NL, groen, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ekehaar.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind je de scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanmerkelijk per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €110 tot €235. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ekehaar vegelijken. In de tabel zie je geschatte gas-licht kosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Ekehaar. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €121,5 €131 €140,25
Tussenwoning €107,5 €138,5 €152,75 €163
Hoekwoning €130,75 €149,5 €167,25 €176,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,75 €183,25 €193
Landhuis €179,25 €200,5 €214,25 €224,5
Standaard €121,5 €147 €160 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Ekehaar? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand ontdek je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat nu door het toepassen van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is gewoon duur. Heden ten dage bestaan er aantrekkelijke groene installaties die op lage kosten draaien. Denk aan pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Wedde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Een deel van de huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en betrouwbare beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Ekehaar.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ekehaar gaat vandaag nog via de pc. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn vaak voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Oldenzaal afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ekehaar? Dat kan door te beleggen in groene oplossingen als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ekehaar vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten