Gas en licht vergelijken Eext Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Eext vergelijken? Vul jouw locatie + energieverbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eext [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Aa en Hunze (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Eext doe je wel bij één partij. Geholpen door de gaslicht-vergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk Oxxio aanbieding).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Eext.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent of ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? In de volgende lijst ontdek je de huidige vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren flink per gezin. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €75 – €165. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan via de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Eext vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij geschatte prijzen voor verschillende soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Eext. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €121 €131,75 €141,5
Tussenwoning €108,5 €140,5 €152,75 €164
Hoekwoning €131,25 €152,5 €169 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €170,5 €183,25 €192,25
Vrijstaand €179,25 €199,25 €214 €221,25
Gemiddeld €124,25 €144,5 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eext? Dit is niet afhankelijk van Essent en/of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina bekijk jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je eenvoudig door middel van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van verschillende milieuvriendelijke systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Warnsveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval moeiteloos de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en de laatste meningen van afnemers voor energiebedrijven Eext.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Analyseer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eext werkt moeiteloos via de pc. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Oirschot afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Eext kan natuurlijk door te beleggen in duurzame installaties zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Eext vergelijken Snel online een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten