Gas en licht vergelijken Eerste Exloërmond Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Eerste Exloërmond vergelijken? Voer je adres en energieverbruik in. Door middel van deze website kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eerste Exloërmond [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de provincie Borger-Odoorn (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Eerste Exloërmond kan gemakkelijk bij één bedrijf. Geholpen door onze tool zie je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk HVC aanbieding).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Eerste Exloërmond.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Hierna ontdek je onze scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €110 en €225. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Eerste Exloërmond vegelijken. Hieronder bekijk jij de nominale prijzen voor verschillende klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Eerste Exloërmond. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €122 €133,5 €142,25
Tussenwoning €107,75 €140,5 €154 €164,25
Hoekwoning €129,25 €151,75 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €145,75 €167,5 €182,75 €194
Villa €176,5 €198 €213,75 €221,25
Gemiddeld €123,25 €144,25 €160 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Liander). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is zo’n storing in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eerste Exloërmond? Of je nu klant bent bij Energieflex of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat meteen d.m.v. onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van diverse verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Onder andere infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Warder vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan meteen de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot probleemloos de goedkoopste leverancier (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Veel Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Eerste Exloërmond.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eerste Exloërmond gaat gemakkelijk door het internet. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Oene afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Eerste Exloërmond kan natuurlijk door te beleggen in verantwoorde energiebronnen als pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Eerste Exloërmond vergelijken Eenvoudig een gas en elektra contract aanvragen en afsluiten