Gas en licht vergelijken Eernewoude Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Hierom is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Eernewoude vergelijken? Vul jouw locatie & verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eernewoude [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Tytsjerksteradiel (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Eernewoude doe je wel bij één leverancier. Op basis van deze website ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over UnitedConsumers variabel tarief).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit NL, groen, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Eernewoude.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is gepast bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? Onderstaand achterhaal je onze scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €100 – €245. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Eernewoude vegelijken. Hierna achterhaal jij de doorsnee gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Eernewoude. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €123,25 €130,5 €140,5
Tussenwoning €109,25 €140,5 €153 €163
Hoekwoning €132 €151,25 €167,75 €179
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €183,75 €192,5
Vrijstaand €177 €200,25 €212,75 €222,5
Modaal €121,75 €147,5 €159 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (zoals Liander). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eernewoude? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina ontdek je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Stel je vriezer niet te koud af.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je moeiteloos via onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag zijn er interessante duurzame systemen die veel minder stroom gebruiken. O.a. infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Wouterswoude vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan nu de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Enkele huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Eernewoude.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eernewoude werkt moeiteloos door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Noordhorn afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Eernewoude kan natuurlijk door te gaan voor duurzame energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Eernewoude vergelijken Eenvoudig een gas & licht contract aanvragen + afsluiten