Gas en licht vergelijken Drouwenerveen Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gasverbruik zie je terug in je energierekening. Daarom is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Drouwenerveen vergelijken? Voer je adres & geschatte verbruik in. Op basis van onze tool kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Drouwenerveen [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de regio Borger-Odoorn (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Drouwenerveen doe je wel bij één organisatie. Dankzij deze website tref je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over MAIN Energie variabel tarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, zon, grijs, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Drouwenerveen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Hierna zie je de kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €110 tot €215. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Drouwenerveen vegelijken. Hieronder achterhaal je mogelijke prijzen voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Drouwenerveen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123,25 €133,5 €142
Tussenwoning €106,75 €139,5 €152,75 €165,25
Hoekwoning €129,25 €149,5 €166,25 €178
2 onder 1 kap €144,5 €168,75 €183,25 €192,5
Vrijstaand €178 €200,5 €214,75 €222,25
Gemiddeld €123,25 €146,25 €160,25 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Vaak is een elektriciteitsprobleem in no-time beëindigd. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Drouwenerveen? Of je nu klant bent bij Essent of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat à la minute op basis van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er allerlei milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. Onder andere pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Vries vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval moeiteloos de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Meer en meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor check je de gemiddelde cijfers en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven Drouwenerveen.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Drouwenerveen kan snel in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan hoger worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Noord-Scharwoude afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Drouwenerveen is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke installaties als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Drouwenerveen vergelijken Snel een gas en elektra contract aanvragen + afsluiten