Gas en licht vergelijken Drimmelen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gasverbruik beïnvloedt de energienota. Daarom is het geen gek idee om te checken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Drimmelen vergelijken? Voer je adres + energieverbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Drimmelen [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier actief in de buurt van Drimmelen (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Drimmelen kan gemakkelijk bij één bedrijf. Aan de hand van onze tool achterhaal jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Engie variabel tarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Drimmelen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE? In de volgende lijst bekijk je diverse veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €100 en €160. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Drimmelen vegelijken. In de tabel achterhaal je de doorsnee tarieven voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Drimmelen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Drimmelen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €122,25 €130,75 €140,75
Tussenwoning €109 €139,5 €155 €164,25
Hoekwoning €131 €149,75 €169 €179,25
2 onder 1 kap €145,5 €170,25 €182 €193,25
Landhuis €176,5 €200,5 €214,25 €223,75
Standaard €121,5 €144,5 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Drimmelen? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze website ontdek je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij à la minute middels onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Op het ogenblik vind je diverse milieuvriendelijke installaties die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Vorchten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval nu de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Daarvoor raadpleeg je het eindcijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Drimmelen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer daarom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Drimmelen kan zonder problemen door het internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk lager vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden zodra je meer gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Nijmegen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Drimmelen? Doe dit door te beleggen in groene systemen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Drimmelen vergelijken Zonder moeite een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen